T&C

Bun venit pe Firmware-TV!


1. Termeni
1.1 Site: Firmware-TV, http://firmware-tv.blogspot.ro
1.2 Administrator: persoana care admninistreaza site-ul
1.3 Vizitator: persoana care viziteaza site-ul 
1.4 Comentator: persoana care posteaza un comentariu 
1.5 Comentariu: mesaj text care apare sub articole (poate contine link-uri utile pentru depanarea televizoarelor; nu sunt permise reclamele!) 

2. Conditii
2.1 Fisierele firmware arhivate (folosit 7z pentru dezarhivare!) sunt stocate pe servere externe. Arhivele sunt parolate. Pentru parola, trimiteti mesaj la adresa de la pagina Contact. Parola mai poate fi gasita pe Forum (acces gratuit, este necesara inregistrarea). 
2.2 Informatiile puse la dispozitie va sunt oferite fara nicio garantie. Ele provin din activitatea mea, sunt informatii publice de pe alte site-uri sau sunt link-uri sugerate de vizitatori prin comentarii sau mesaje directe. Doar o parte din ele au fost verificate. Trebuie sa intelegeti ca folosind informatiile de pe acest site exista riscul sa va deteriorati aparatul. Administratorul si cei care comenteaza/adauga informatii (link-uri, fisiere) nu sunt raspunzatori pentru pierderile suferite!
2.3 Sunt interzise comentariile care contin mesaje jicnitoare, calomnioase, xenofobe, rasiste, religioase, politice, care ating demnitatea umana, amenintari, reclame la produse interzise de legislatia in vigoare.
2.4 Administratorul va veghea la respectarea regulilor dar nu garanteaza ca intotdeauna va putea inlatura de pe site, in cel mai scurt timp, comentariile sau expresiile interzise. 
2.5 In caz de incalcarea legislatiei in vigoare, Administratorul va colabora cu autoritatile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor. 
2.6 Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba oricand Termenii si conditiile de acces ale site-ului, fara un anunt prealabil. 

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rog sa parasiti acest site!